måndag, december 18, 2006

Jag blir ny riksombudsman.

Jag har idag fått beskedet att det är jag som fått jobbet som CUF:s riksombudsman. Jag tar över tjänsten efter Berit Snapp som gjort ett verkligt bra jobb och jag hoppas att jag ska göra jobbet lika bra som henne. Jag börjar i januari och kommer därför snart att flytta från Spjutäng (och dess sex innevånare) och flytta till Stockholm (som har några fler).

Jag kommer att ha kvar mina kommunala uppdrag för Centerpartiet i Hofors och är övertygad om att jag ska kunna sköta dessa på bästa sätt.

Det här ska bli jätte spännande och jag vet att jag kommer att göra ett bra jobb.

Jag vill också tacka alla CUF:are och partister som stöttat mig.

söndag, december 17, 2006

Jag är en dålig männi... hm bloggare.

Hej.

Det har liksom inte blivit av att skriva något och inte har jag tränat heller. Julkort har jag inte skickat och inte hunnit inhandla en enda julklapp. Jag har en otroligt lortig bil med dåliga bromsar och en "att-göra-lista" som blir längre och längre.

Men nu är jag i alla fall julledigt, tog ut mina sista komptimmar och åkte hem. Så det blir inte så mycket mer jobb i år och kanske inte nästa år heller... Jag har sökt jobb men ingenting är klart och det enda jag vet är att jag inte är med i a-kassan.

Mycket intressant har ju hänt sista tiden med regeringens arbete (och folk som demonstrerar mot det), rymdfärder som gjort hela landet rymdtokiga och Anna Sjödins avgång (som endå lyckades sitta kvar länge med tanke på motgångarna...) Inget av detta har jag kommenterat på bloggen och jag kommer inte göra det nu heller.

I mitt liv har inte så mycket hänt, jag har sökt jobb, jag har tilsammans med CUF ordnat en kurs i Gävle, jag har jobbat på ICA (roligt att många kunder kommer fram och pratar lite om Maud, vad som borde göras i kommunen och önskar mig lycka till) och jag har fortfarande inte åkt skidor.

Ingen snö, blommande gullvivor i rabatten och en plog kannadagäss som flyger förbi. Är det påsken som väntar?

onsdag, december 06, 2006

Hemma igen.

Har nu kommit hem till Sverige, Gävleborg och Spjutäng igen efter en vecka på Teneriffa (därför har det inte blivit mycket skrivet på ett tag). Som sagt, nu är jag hemma och snart är det jul, men om man tänker på vädret, håller det på att bli påsk? Sju grader varmt och gröna gräsmattor...

Lägger upp lite bilder från min resa.

Kort taget från hotellbalkongen. Hotellpoolen, strandpromenaden och stranden nedanför. 27 grader i luften och 22 i havet.

Det syns lite dåligt men bilden visasr en vy från ön La Gomera och des terasser. Det är det här räfflade som är terasserna som kan vara flera tusen år gamla, där har man odlat grödor av olika slag eftersom hela ön är så kuperad.


Tydligen kallas den här berggrejen Columbus ägg. Så kallas den för att herr Columbus använde sig av den för att förklara för spanska drottningen att jorden är rund. Lägg märke till den lilla pricken på vägen nedanför till vänster som är en lastbil.

Det är mestadels på den här stranden som jag fått min solbränna. Playa el Douque.

En grindval.