onsdag, juni 27, 2007

Dramatik på ICA

Ännu en arbetsdag har passerat med 8 timmar på Ica i Torsåker. Men det har varit en dag med inslag av dramatik, snus och spänning.


Idag hade vi en butiksbevakare på plats som ska gå runt och ta de som snattar på bar gärning. Idag fick hon napp kan man säga när två snubbar från Litauen försökte stjäla en stock snus. Den ene av brottslingarna fick hon tag i, den andre sprang ut ur butiken och försvann. Vi ringde polisen medan den tillfångatagne hölls i förvar i fikarummet, vaktad av Lars-Bertil från charken.
Så småningom fick han avbyte och tillsammans tog vi bilen för att fånga in rymlingen som, enligt ett tips, skymtats i Pålsbo. Vi hade ingen lycka på vår bovjakt och när vi kom tillbaka till butiken hade polisen kommit. Mannen från Litauen hade förflyttats från fikarummet till polisbilens baksäte. Butiksbevakaren var stolt och uppjagad.

Polisen skickade efter spårhundar (eftersom misstanke finns om att den förrymde snussnattaren är efterlyst sedan tidigre). Själv återvände jag till mjölkkylen.

1 Comments:

At 9:53 fm, Blogger Magnus Svensson said...

i Torsåker händer det saker. Även om man i mindre städer känner trygghet och närhet till varandra :-) . Hoppas du har en bra semster
//Magnus Svensson

 

Skicka en kommentar

<< Home