tisdag, oktober 09, 2007

En ny oberoende, grön och liberal tankesmedja...

Centerpartiet ska starta en tankesmedja som är tänkt att fylla ett tomrum och kunna ge svar och lösningar på olika samhällsproblem. Arbetet ska startas vid årskiftet och Martin Ådahl (politisk chefredaktör på Fokus) ska leda arbetet.
expressens ledarsida kan man läsa näst intill en hyllning till initiativet.

Men nu till det som gjorde att jag faktiskt tog mig tid att posta två inlägg samma dag. Under ledaren på expressens hemsida kan man lämna en kommentar, man kan bland annat läsa:

"Låt mig gissa; Mer pengar och fler pigor ska med djup kunskap och krånglga ord förses till dem som redan har och dessutom inte ser det intressanta i att jobba? Ett historiskt ideologiskt samgående mellan den drogliberala fjärrkontrollhögern kring stureplan och storbönder som erbjuds skattesänkningar i kompensation för jordbruksstödet. Vanligt folk, ni får betala kalaset med höjd bensinskatt - tro inget annat."

Tänk att vara så bitter, synisk och att så desperat leta brister och förutspå dommedagen. Det måste vara lite jobbigt...

1 Comments:

At 10:41 fm, Anonymous po said...

jaha ja, vad menas med oberoende i detta sammanhang??? Tankesmedjan är ju startad på initiativ av centerpartiet, oberoende så det förslår......

 

Skicka en kommentar

<< Home