söndag, december 17, 2006

Jag är en dålig männi... hm bloggare.

Hej.

Det har liksom inte blivit av att skriva något och inte har jag tränat heller. Julkort har jag inte skickat och inte hunnit inhandla en enda julklapp. Jag har en otroligt lortig bil med dåliga bromsar och en "att-göra-lista" som blir längre och längre.

Men nu är jag i alla fall julledigt, tog ut mina sista komptimmar och åkte hem. Så det blir inte så mycket mer jobb i år och kanske inte nästa år heller... Jag har sökt jobb men ingenting är klart och det enda jag vet är att jag inte är med i a-kassan.

Mycket intressant har ju hänt sista tiden med regeringens arbete (och folk som demonstrerar mot det), rymdfärder som gjort hela landet rymdtokiga och Anna Sjödins avgång (som endå lyckades sitta kvar länge med tanke på motgångarna...) Inget av detta har jag kommenterat på bloggen och jag kommer inte göra det nu heller.

I mitt liv har inte så mycket hänt, jag har sökt jobb, jag har tilsammans med CUF ordnat en kurs i Gävle, jag har jobbat på ICA (roligt att många kunder kommer fram och pratar lite om Maud, vad som borde göras i kommunen och önskar mig lycka till) och jag har fortfarande inte åkt skidor.

Ingen snö, blommande gullvivor i rabatten och en plog kannadagäss som flyger förbi. Är det påsken som väntar?

4 Comments:

At 3:11 em, Blogger Jonas Rask Samuelsson said...

Jag håller som bäst på att lägga in sillen för nästa veckas midsommarfirande, du är välkommen!

 
At 1:59 fm, Blogger Cecilia said...

Oj så var det dags attt rycka upp sig från emo sidan, eller hur? :D :D :D

 
At 1:59 fm, Blogger Cecilia said...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

 
At 4:25 fm, Blogger Britta said...

Men du, här har det börjat snöa! Om jag inte frös så satans mycket så skulle jag göra en snöängel.

 

Skicka en kommentar

<< Home